Seizoensmenu

Ontdek onze seizoensgerechten

Gans het jaar door stemmen wij onze gerechten af op het huidige seizoen. Tijdens de winter presenteren wij een andere menu dan in de zomer of in de lente.

Hier kan u op de hoogte blijven van ons actueel aanbod van gerechten zodat u zeker weet dat uw feest steeds in overeenstemming is met de tijd van het seizoen.

Chef Steppe Wouters stelt voor u elke drie maanden een nieuwe gevarieerde menu samen. De seizoensmenu wordt steeds 2 maanden vooraf opgesteld. Hieronder vind u alvast de laatste 4 seizoensmenu's terug:






Wij ontvangen groepen vanaf 20 personen aan het volwassenentarief. (in de maand mei is het min. 25 vw.)

Kindermenu’s te verkrijgen t.e.m. 12 jaar. Tijdens weekdagen kunt u genieten van een weekmenu.

Steeds all-in formules inclusief ontvangstreceptie met een selectie borrelhapjes van de Chef (bijv. olijven, rauwkost met dipsaus, kaasblokjes, feta, kruidige tosti’s, popcorn, etc..) en 2 aperitiefhapjes (koud en warm).

Rode en witte wijn tijdens de maaltijd, plat en bruisend water op tafel. Frisdranken zijn ook verkrijgbaar, bieren worden apart aangerekend.

Tijdens het dessert wordt er koffie en thee geserveerd met zoete zaligheden. Vanaf dan worden alle andere dranken per consumptie verrekend.

U kunt zelf de tafels kiezen: lange, ronde of grote vierkante, voor ieder wat wils.

Decoratie is ook in de prijs begrepen evenals de zaal en de bediening.

U stelt zelf het 3,4 of 5-gangen menu samen a.d.h.v. de verschillende formules en de seizoens- gerechten. U kiest één menu voor gans de groep. Wij passen de gerechten graag aan voor personen met een aangepast dieet. Menu’s op maat zijn ook mogelijk.

 

 

  

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x