Dieric Bouts Menu
Chef Steppe van feestzaal De Jacht liet zich inspireren door de gewassen en ingrediënten die in de periode van Bouts voorradig waren. Ontdek hieronder en proef Bouts op je bord.
In feestzaal De Jacht kan je terecht voor groepen vanaf 20 personen. In Groot-Leuven bieden wij ook een traiteurdienst aan voor events bij je thuis, op kantoor of externe locatie. Het Diric Boutsmenu is tijdens de feestdagen ook verkrijgbaar in ons take away aanbod. Het aanbod komt begin november online.
Ontvangst (+/- 1 uur)
Cava, huisaperitief, fruitsap à volonté
Borrelhapjes op de receptietafels
2 smaakmakers van de Chef (warm en koud)
Voorgerecht
Kippenpasteitje (warm) met kaneel – abricoos – peer – ei – kruidige koolsla
Of
Zalmpasteitje (warm) met komijn – citroen – peer – ei – kruidige koolsla
Soep
Bospaddenstoelensoep met peterselie
Hoofdgerecht
Traag gegaarde lamsschouder – amandelnoten, specerijen, gember en kaneel gekookt in wijn – gestoofde knolgroenten - aardpeer
Dessert
Kaastaart met saffraan en compote van appel en peer
Dranken
Aangepaste dranken inbegrepen tijdens de maaltijd. Vanaf het dessert zit koffie en thee inbegrepen
Prijs per persoon
Prijs per volwassene 3-gangen (voorgerecht of soep): € 75
Prijs per volwassene 4-gangen (voorgerecht en soep): € 80
Huur zaal één dagdeel: € 250
(BTW, en bediening inbegrepen)
(excl. extra dranken)
Alle info over het Dieric Bouts-festival vind je op www.diericboutsfestival.be