Quote

format_quote
star
star
star
star
star

We celebrated the 60 year marriage of my grandparents here, and they went beyond to make sure everything was fine and everyone was happy. We have a special bond with this venue, and with reason! Great service and great people

W. Gerrar

format_quote
star
star
star
star
star

Topzaak met lekker eten en vriendelijke bediening. Ook mooi gelegen vlakbij het wandelbos van Heverlee, een aanrader!

K. Janssen

format_quote
star
star
star
star
star

Wij namen deel met 8 personen aan de maandelijkse brunch op zondag en wij waren allen erg enthousiast over de sfeer , het eten en de vriendelijke service. Deze brunch start met een uitgebreid ontbijt waarna de warme schotels opgediend werden met vis , vlees , pasta , vegetarisch , warme groenten enz. Ten slotte maakten we kennis met een ongeëvenaard dessertenbuffet. Wij komen zeker terug !

J. Torfs

format_quote
star
star
star
star
star

De jacht is een streling voor het oog en de tong. Prachtige zaal met veel charme en eten met een personal touch van de chef. Het team sprak me ook aan, duidelijke taakverdeling met persoonlijk contact met de eigenaars waardoor je feest zeer persoonlijk wordt. Grote aanrader. Ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Doe zo voort!

Leen F.

format_quote
star
star
star
star
star

Wij trouwden in deze feestzaal en hadden een prachtige en unieke avond. Organisatie en afspraken met de eigenaars verliepen super vlot, zij hebben de hele zaal ingericht volgens onze wensen met opbouwen van ceremoniezaal, walking dinner ruimte en loungebar. Heerlijk eten van Steppe en zijn team, vriendelijke bediening. Heel veel oog voor detail. De gasten waren zeer enthousiast. Een aanrader! Proficiat en bedankt Steppe en Bram!!

Ruben P.

format_quote

Een pluim voor het mooie pensioenfeest bij jullie in "De Jacht". Lekker eten samen met een vriendelijke bediening in een aangename locatie zorgden ervoor dat ik ( en mijn gasten ) kunnen terugkijken op een fijne avond. Ook wil ik de kok nog eens speciaal bedanken ( op uitdrukkelijke vraag van de betrokken dame) voor de aanpassing van de gerechten. Ze heeft nadien niet het minste last gehad van het menu.... (voor haar een opluchting...)

Van Meerbeeck M.

format_quote
star
star
star
star
star

Nogmaals heel erg bedankt voor de fantastische dag. Alles was echt af. Jullie zijn er voor de klant, we konden geen betere zaal bedenken! Proficiat aan heel het team!

Sofie Gullentops - Verrassingsbrunch voor haar mama

Thank you for yesterday, it was delicious and really great ! I would definitely consider again De Jacht for future events ! I really enjoyed the evening and I think it is a common feeling amongst the other employee.

DNS Belgium

star
star
star
star
star

Nogmaals hartelijk dank voor de fantastische familie BBQ. Alle deelnemers waren zeer tevreden over het eten, de locatie en jullie vriendelijkheid.

IMEC

format_quote

Nogmaals bedankt voor het prachtig feest , het was voor ons zoals we het wensten. Dikke proficiat !

Paul Vidal

format_quote

Hadden nog nooit zo een verscheidenheid aan lekkere dingen genoten bij een brunch, en is zeker voor herhaling vatbaar. Met dank aan het personeel!

Vancauthem A.

format_quote

Eerste keer, heel lekker vriendelijk personeel !!! Komen zeker is terug !!!

Vaganée N.

format_quote

Unieke locatie voor privé feest. Fijn decor. Heel lekker eten.

Anneke

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x