1 juni 2021

Plan je binnenkort een feest?

The only way is up

De cijfers gaan stilaan de goede richting uit en zo krijgen we stilaan perspectief om terug feesten te laten doorgaan in De Jacht. 

Er zijn momenteel nog veel vraagtekens: Met hoeveel mogen we aan tafel zitten? Hoeveel gasten mogen we er binnen en/of buiten aanwezig zijn? Gaan feesten net zoals vorig jaar zittend door moeten gaan of kan er deze zomer meer? Tot hoe laat mag een feest doorgaan? We verwachten meer duidelijkheid op de veiligheidsraad komende vrijdag 4 juni.

Wij staan voor je klaar

Eén ding staat vast: wij met team De Jacht zijn klaar om jullie binnenkort weer veilig te verwelkomen. Plan jij een feest deze zomer of later dit jaar? Aarzel dan niet om ons te contacteren in verband met de mogelijkheden. We kijken graag de beschikbaarheid na en helpen jullie graag verder met het organiseren van het feest.  We geven je graag meer uitleg over de mogelijkheden om zowel binnen als buiten te feesten. We weten misschien nog niet exact welke maatregelen er op het gevraagde moment van kracht zullen zijn, maar ons flexibel team zorgt dat alles veilig en volgens de geldende maatregelen verloopt.

Neem alvast een kijkje in enkele van onze beproefde formules:

  • Seizoensmenu: het zomermenu van 2021 wordt pas gepubliceerd van zodra we weten wanneer we de deuren binnen mogen openen, maar neem gerust al een kijkje naar het aanbod van vorig jaar. Zo krijg je al een idee wat je kan verwachten en hoe we te werken gaan
  • BBQ-formules: Heerlijk uitgebreid BBQ'en op onze OFYR grillplaat. Wij voorzien een saladebuffet met rauwe groenten - groentensalades - broodjes - aardappel en pastasalade - sausjes per bubbel op tafel. Indien het weer het toelaat kan je per bubbel aanschuiven aan de BBQ - met heel wat lekker vlees uit eigen streek. Voor ieder wat wils
  • Formule op maat: Heb jij zelf een bepaald concept voor ogen? Wij bekijken graag samen met jou wat de mogelijkheden zijn in De Jacht.

Bel ons, schrijf ons, ... we zijn er voor jou.

Contact opnemen kan makkelijk via

een bericht via deze website

016 43 87 55


t


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x