4 juni 2022

Seizoensdiner - Juni

  • Wat?
    Een culinaire avond waarin je onze seizoensmenu kan ontdekken. We bieden deze avond een 3 of 4 - gangen menu aan.
  • Wanneer?
    Zaterdag 4 juni 2022 met ontvangst tussen 19u00 en 19u30
  • Reserveren?
    Via info@dejachtheverlee.be of 016 43 87 55.
    Gelieve ten laatste 2 dagen vooraf je menukeuze door te geven samen. De menukeuze dient NIET per tafel gekozen te worden. We vernemen ook graag vooraf of we het menu dienen aan te passen o.w.v. een aangepast dieet.
  • Menu?

Ontvangst
Glaasje cava, huisaperitief (ook alcoholvrij)
Amuse van de Chef

Koud voorgerecht
Tartaar van zalm – dille room – bloemkoolcouscous – lompvis kaviaar
Of
Vitello tonato – salade van quinoa uit Herent – gele biet – opgelegde courgette

Warm voorgerecht
Sint-jacobsnootjes – asperge – gerookte ricotta – crumble - pesto

Hoofdgerecht
Traag gegaard lamsheupje – Brabants groentenboeket – aardappeltaartje – jus
Of
Gebakken schelvis – salsa van groene groenten – aardappelrosti – vissaus ‘De Jacht’

Dessert
Sorbet van ananas en roos – gemarineerd fruit - pistache tuile

Dranken inbegrepen
Plat en bruisend water
Frisdranken
Witte en rode wijn
Koffie en thee tijdens het dessert


  • Aangepast menu?
    Wij passen de gerechten aan voor mensen met intoleranties en allergieën. Gelieve op voorhand door te geven welke aanpassingen u wenst. Hieronder vind u ons vegetarisch menu:

Ontvangst:
Glaasje cava, huisaperitief (ook alcoholvrij)
Amuse van de Chef

Het vegetarisch menu verschijnt hier binnenkort.

  • Prijs?
    Prijs 4-gangen all-in: € 65
    Prijs 3-gangen all-in (koud voorgerecht / hoofdgerecht / dessert): € 55
    Prijs 3-gangen all-in (warm voorgerecht / hoofdgerecht / dessert): € 60
    Onze prijzen zijn all-in tot aan de koffie. Dit wil zeggen dat het volgende allemaal is inbegrepen:
    • Ontvangstglaasje
    • Wijn, waters, frisdranken, huiswijnen tot en met het hoofdgerecht
    • Vanaf het dessert is koffie en thee inbegrepen. Andere dranken worden dan per consumptie verrekend



Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x