31 december 2018

Oudjaar 2018

!!! LET OP: dit menu hebben we aangeboden in 2018. Het aanbod van 2019 komt later dit jaar online !!!

  • Wat? 
    Sprankelende receptie met Champagne en luxe smaakmakers van de chef
    Luxe vijfgangenmenu
    Aangepaste wijnarrangement, bieren, waters en fris, koffie en thee
    Champagnetoast om middernacht
  • Wanneer? 
    Maandag 31 december 2018 vanaf 19u00 tot dinsdag 1 januari 2019 2u00.
  • Prijs?
    Prijs all-in €129,5 per volwassene
  • Menu?

Ontvangst tussen 19u00 en 20u00 

met champagne
en luxe smaakmakers van de chef:

Krokante zwezerik met mosterdsaus
Roulade van hoevekip met truffel, bulgur salade
Tartaar van scampi, yoghurt, appel, fijne kruiden
Gegratineerde oester

***
Koud voorgerecht:
Carpaccio van coquilles
Of
Hammouse / Waldorfsalade / rode biet krokant

***
Warm voorgerecht:
Kreeftstaart / saffraan / julienne van wintergroen

***
Soep:
 Consommé van wild / krokante hertenbout / winterbrunoise

***
Hoofdgerecht:
Hertenfilet / mini champignons / gevuld worteltje / peer in kruidenwijn / gratin dauphinois
***
Dessert:
Kweepeer / pijnboompitten / Baileys

5-gangenmenu aan €129,5 p.p. all-in tot aan de koffie
Aangepast wijnarrangement, bieren, waters, koffie en thee inbegrepen

  • Extra info?
    Champagne tijdens ontvangstreceptie en één glaasje bij champagnetoast om middernacht inbegrepen.
    Extra champagne te verkrijgen per glas / fles: € 12,5 / € 59,5
    Extra cava te verkrijgen per glas / fles: € 6,9 / € 29,5
    BOB-arrangement mogelijk aan € 94,5:  alcoholvrij aperitief, waters, frisdranken, koffie en thee inbegrepen
    Kindermenu mogelijk aan € 45 per kind (3-12 jaar) 
  • Aangepast menu?
    Wij passen de gerechten aan voor mensen met intoleranties en allergieën. Gelieve op voorhand door te geven welke aanpassingen u wenst. Hieronder vind u ons feestelijk vegetarisch menu:

Luxe smaakmakers tijdens de ontvangstreceptie:
Granensalade met geitenkaas
Gebakken zoete aardappel met kruidige dip
Bieterbal met mosterd
Slaatje van pompoenschaafsel en pumpernikkel

***
Koud voorgerecht:
Winterslaatje, schaafsel van venkel, sinaas, bolletjes van buffelmozarella
***
Warm voorgerecht:
Ravioli van rode biet, pulled champignons, truffel
***
Soep:
Hartverwarmende pompoensoep, koriander, El Hanout
***
Hoofdgerecht:
Risotto kroketjes, aardappeltaartje en variatie van wintergroentjes 
***
Dessert:
Kweepeer / pijnboompitten / Baileys


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x