31 december 2019

Oudjaar

  • Wat?
    Sprankelende receptie met Champagne en luxe smaakmakers van de chef
    Luxe vijfgangenmenu
    Aangepaste wijnarrangement, bieren, waters en fris, koffie en thee
    Champagnetoast om middernacht
  • Wanneer?
    Maandag 31 december 2018 vanaf 19u00 tot dinsdag 1 januari 2019 2u00.
  • Prijs?
    Prijs all-in €129,5 per volwassene
  • Menu?

Ontvangst tussen 19u00 en 20u00
met champagne
en luxe smaakmakers van de chef:

Roulade van hoevekip met truffel, bulgur salade
Tartaar van zeebaars, nori, crème van kaas
Bieterbal met mosterd ‘De Ster’
Gegratineerde oester


***

Koud voorgerecht:
Carpaccio van hert / gepekelde groenten


***
Warm voorgerecht:
Coquilles Saint-Jacques / knolselderroosje / wintergarnituur

***

Soep:
Bisque van kreeft / schuim van tonka

***

Hoofdgerecht:
Reebout gevuld met kruiden / mini champignons / worteltje / peer in kruidenwijn / gratin dauphinois / grand veneur saus

***

Dessert:
Crémeux van duindoorn / chocolade / sabayon met ijs


5-gangenmenu aan €129,5 p.p. all-in tot aan de koffie
Aangepast wijnarrangement, bieren, waters, koffie en thee inbegrepen

  • Extra info?
    Champagne tijdens ontvangstreceptie en één glaasje bij champagnetoast om middernacht inbegrepen.
    Extra champagne te verkrijgen per glas / fles: € 12,5 / € 59,5
    Extra cava te verkrijgen per glas / fles: € 6,9 / € 29,5
    BOB-arrangement mogelijk aan € 94,5:  alcoholvrij aperitief, waters, frisdranken, koffie en thee inbegrepen
    Kindermenu mogelijk aan € 45 per kind (3-12 jaar)
  • Aangepast menu?
    Wij passen de gerechten aan voor mensen met intoleranties en allergieën. Gelieve op voorhand door te geven welke aanpassingen u wenst. Hieronder vind u ons feestelijk vegetarisch menu:

Luxe smaakmakers tijdens de ontvangstreceptie:

Granen salade, met geitenkaas
Gebakken zoete aardappel met kruidige dip
Bieterbal met mosterd ‘De Ster’
Slaatje met venkel, boekweit, sinaas


***
Koud voorgerecht:
Knolselder bloemen / winterse crème / misonato / crumble
***
Warm voorgerecht:
Pacora / Tandoori dip
***
Soep:
Hartverwarmende pompoensoep, koriander, El Hanout
***
Hoofdgerecht:
Linzen kroketjes met een waaier aan wintergroenten
***
Dessert:
Crémeux van duindoorn / chocolade / sabayon met ijs


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x