31 december 2019

Oudjaar

DE JACHT OPENT ZIJN DEUREN MET OUDEJAARSAVOND.
GEEN DANSFEEST, MAAR WEL HOOGSTAAND GASTRONOMISCH GENIETEN IN EEN SFEERVOLLE SETTING.

Wat?
Sprankelende receptie met Champagne en luxe smaakmakers van de chef
Luxe vijfgangenmenu
Aangepaste wijnarrangement, bieren, waters en fris, koffie en thee
Champagne toast om middernacht

Wanneer?
31 december 2019 vanaf 19u00 tot 1 januari 2020 2u00.

Prijs?
Prijs all-in €129,5 per volwassene


MENU

Ontvangst tussen 19u00 en 20u00
met champagne
en luxe smaakmakers van de chef:

Roulade van hoevekip met truffel, bulgur salade
Tartaar van zeebaars, nori, crème van kaas
Bieterbal met mosterd ‘De Ster’
Gegratineerde oester

***
Koud voorgerecht:
Carpaccio van hert / gepekelde groenten
***
Warm voorgerecht:
Coquilles Saint-Jacques / knolselderroosje / wintergarnituur
***
Soep:
Bisque van kreeft / schuim van tonka
***
Hoofdgerecht:
Reebout gevuld met kruiden / mini champignons / worteltje / peer in kruidenwijn / gratin dauphinois / grand veneur saus
***
Dessert:
Crémeux van duindoorn / chocolade / sabayon met ijs

5-gangenmenu aan €129,5 p.p. all-in tot aan de koffie
Aangepast wijnarrangement, bieren, waters, koffie en thee inbegrepen


Extra info?
Champagne tijdens ontvangstreceptie en één glaasje bij champagne toast om middernacht inbegrepen.
Extra champagne te verkrijgen per glas / fles: € 12,5 / € 59,5
Extra cava te verkrijgen per glas / fles: € 6,9 / € 29,5
BOB-arrangement mogelijk aan € 94,5:  alcoholvrij aperitief, waters, frisdranken, koffie en thee inbegrepen
Kindermenu mogelijk aan € 45 per kind (3-12 jaar)

Aangepast menu?
Wij passen de gerechten aan voor mensen met intolerantie en allergieën. Gelieve op voorhand door te geven welke aanpassingen u wenst. Hieronder vind u ons feestelijk vegetarisch menu:

Luxe smaakmakers tijdens de ontvangstreceptie:

Granen salade, met geitenkaas
Gebakken zoete aardappel met kruidige dip
Bieterbal met mosterd ‘De Ster’
Slaatje met venkel, boekweit, sinaas
***
Koud voorgerecht:
Knolselder bloemen / winterse crème / misonato / crumble
***
Warm voorgerecht:
Pacora / Tandoori dip
***
Soep:
Hartverwarmende pompoensoep, koriander, El Hanout
***
Hoofdgerecht:
Linzen kroketjes met een waaier aan wintergroenten
***
Dessert:
Crémeux van duindoorn / chocolade / sabayon met ijs

Reserveren?

Er zijn nog een aantal plaatsen vrij. Gelieve uw reservatie op voorhand te maken op info@dejachtheverlee.be of 016 43 87 55  

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x