09 november 2019

Herfstdiner

  • Wat?
    Een cullinaire avond waarin je onze seizoensmenu kan ontdekken. We bieden deze avond een 3 of 4 - gangen menu aan.
  • Wanneer?
    Zaterdag 9 november 2019 met ontvangst tussen 18u30 en 19u00
  • Menu?

Ontvangst
Glaasje cava, huisaperitief (ook alcoholvrij)
Amuse van de Chef

Koud voorgerecht
Duroc varkensslaatje op krokante focaccia toast,
gebakken knolselder en wortel, huisgemaakte pickles, herfstblaadjes
Of
Gelaagde wijting met fijne kruiden, granensalade, slaatje met najaarsgroenten

Warm voorgerecht
Gelakte nek van Duroc varken, chioggia biet, hazelnoot,
gebakken bloemkool, chips van boerenkool

Of
Lotte in curry korst, geroosterde pompoencrème en walnoot cake

Hoofdgerecht
Hertenrugfilet, ovengegaarde wortel, witloof,
knolselder, winterknol, champignons, gratin, jus

Of
Zeewolffilet, kruidenkorst, pastinaak, pompoen, opgelegde courgette,
duchesse aardappel, vinaigrette van rode ui

Dessert
Appel gegaard in gluhwein, mousse van peperkoek en speculaas, amandel schilfers


Dranken inbegrepen
Plat en bruisend water
Frisdranken
Witte en rode wijn
Koffie en thee tijdens het dessert


  • Aangepast menu?
    Wij passen de gerechten aan voor mensen met intoleranties en allergieën. Gelieve op voorhand door te geven welke aanpassingen u wenst. Hieronder vind u ons vegetarisch menu:

Ontvangst:
Glaasje cava, huisaperitief (ook alcoholvrij)
Amuse van de Chef


Voorgerecht:
Slaatje, schaafsel van venkel, sinaas, bolletjes van buffelmozarella
***
Warm voorgerecht:
Ravioli van rode biet, pulled champignons, truffel
***
Hoofdgerecht:
Risotto kroketjes, aardappeltaartje en variatie van wintergroentjes 
***
Dessert:
Appel gegaard in gluhwein, mousse van peperkoek en speculaas, amandel schilfers

  • Prijs?
    Prijs 4-gangen all-in: € 65
    Prijs 3-gangen all-in (koud voorgerecht / hoofdgerecht / dessert): € 55
    Prijs 3-gangen all-in (warm voorgerecht / hoofdgerecht / dessert): € 60
    Onze prijzen zijn all-in tot aan de koffie. Dit wil zeggen dat het volgende allemaal is inbegrepen:
    • Ontvangstglaasje
    • Wijn, waters, frisdranken, huiswijnen tot en met het hoofdgerecht
    • Vanaf het dessert is koffie en thee inbegrepen. Andere dranken worden dan per consumptie verrekend


Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x