Afhaal Eindejaar

Naar jaarlijkse gewoonte bieden wij tijdens de eindejaarsdagen heerlijke afhaalmenu's en gerechten.

Klik hier voor de afhaalfolder te bekijken

Afhaaldata en tijdstip
24 - 25 – 26 – 28 - 29 - 31 december 2019
1 januari 2020
Telkens tussen 10u00 en 13u00

Bestellen
kan makkelijk tot 2 dagen voor datum
via bestelformulier onderaan deze pagina
of via mail op info@dejachtheverlee.be
of via telefoon op 016 43 87 55

Afhaallocatie
Naamsesteenweg 581, 3001 Heverlee
Parkeren op parking Brasserie 500

Levering mogelijk voor bestelling vanaf 15 personen €10.

Andere data voor afhaal zijn mogelijk op afspraak.

Na ontvangst van uw bestelling contacteren wij u om de bestelling te bevestigen, dit kan tot 24 uur duren.

Gelieve in ons aanbod hieronder ook onze vegetarische gerechten en kindergerechten terug te vinden. Allergenen vrije menu’s zijn mogelijk op aanvraag.

Indien u vragen heeft kan u altijd contact opnemen met ons.

Om de afvalberg te verkleinen, werken we sinds dit jaar met herbruikbare borden voor het voorgerecht en het dessert trio en met glazen voor het dessert. Hiervoor vragen wij een waarborg van € 1 per bord en per glas. Deze prijs is nog niet verrekend in de afhaalprijzen. Na het binnenleveren van het materiaal krijgt u deze waarborg terug. Wenst u toch liever alles geleverd te hebben in wegwerpmateriaal, gelieve dit op voorhand door te geven.

We wensen u in naam van ons team een vreugdevol, gezond en smaakvol jaar.

ONLINE BESTELFORMULIER

Suggestiemenu´s

Prijs Hoeveelheid

Menu GOUD

3 hapjes / Halve kreeft / Bouillabaisse / Hertenrug / Trio dessert

€ 61.0 /p.p.

Menu ZILVER

2 hapjes / Duroc misonato / Zeewolf / Dessertglas

€ 39.5 /p.p.

Menu BRONS met gevulde parelhoen

2 hapjes / Gelakte zalm / Gevulde parelhoen / Dessertglas

€ 29.5 /p.p.

MENU BRONS met gevulde kalkoen

2 hapjes / Gelakte zalm / Gevulde kalkoen / Dessertglas

€ 29.5 /p.p.

Menu LUXE BUFFET

3 hapjes / Feestbuffet koud 'De Jacht Luxe' / Trio dessert

€ 49.5 /p.p.

Menu VEGETARISCH

3 hapjes / Parels van geitenkaas / Risotto kroketjes / Dessertglas

€ 37.5 /p.p.

Menu KIND

2 hapjes / Pompoen en tomaatsoep / Parelhoenfilet/ Chocolade rendier gebakje

€ 22.0 /p.p.

EXTRA - Romige duchesse aardappelen

€ 3 /2 st

EXTRA - Verse kroketten

Bij het menu brons voorzien we 5 kroketjes p.p. Als u er graag meer wenst, kan u deze hier bestellen.

€ 4.5 /5 st

EXTRA - Gratin dauphinois

€ 4.5 /p.p.

EXTRA - Assortiment groenten warm

€ 5.0 /st

Feestbuffetten koud

Prijs Hoeveelheid

Feestbuffet ‘De Jacht’ (vanaf 4 personen)

gegaarde zalm met kruiden - gerookte forelfilet - gerookte zalmfilet - huisgemaakte vissalade met rivierkreeftjes - Duroc beenham - winterpaté - huisgemaakt vleesbrood - rosbief van hoevevlees ‘Ten Halve’ - salade assortiment koud - cocktailsaus en sladressing - broodjes en boter (2 st)

€ 24.5 /p.p.

Feestbuffet koud 'De Jacht Luxe' (vanaf 2 personen)

halve babykreeft Belle - Vue met gekookt eitje - Italiaanse gedroogde ham + feestbuffet koud ‘De Jacht’ (zie boven)

€ 38.0 /p.p

EXTRA - aardappelsalade

€ 2.50 /p.p.

EXTRA - pastasalade

€ 2.50 /p.p.

Gerechten per stuk

Prijs Hoeveelheid

Fijngesneden Duroc misonato - zongedroogde tomaat - wintersla (geserveerd zoals vitello tonato)

Voorgerecht

€ 12.5 /p.p.

Gelakte zalm – Oosterse noedelsalade - dressing

Voorgerecht

€ 12.0 /p.p.

Parels van geitenkaas – hummus rode biet - gemarineerde courgette – krokante granen

Voorgerecht (Vegetarisch)

€ 11.0 /p.p.

Bouillabaisse – fijne groentjes - Noordzeevis (0.5l is 1 portie)

Voorgerecht

€ 5.0 /p.p.

Hartverwarmende pompoensoep - ras el hanout - kruidenroom (0.5l is 1 portie)

Voorgerecht (Vegetarisch)

€ 5.0 /p.p.

Halve kreeft Belle-Vue (230gr) - gekookt eitje - groentjes - saus

Voorgerecht

€ 24.0 /p.p.

Zeewolffilet – gegrilde winterknollen – duchesse aardappelen – bouillabaisse saus

Hoofdgerecht

€ 19.0 /p.p.

Gevulde parelhoenfilet – geglaceerd witloof – champignons – verse kroketjes – fine champagnesaus

Hoofdgerecht

€ 18.5 /p.p.

Gevulde hele kalkoen (250 gr pp) – Brabantse wintergroentjes – verse kroketjes – jus

Hoofdgerecht (mogelijk vanaf 10 personen)

€ 16.5 /p.p.

Hertenrugfilet - peertje in rode wijn - witloof - champignons - gratin dauphinois - kruidige wildsaus

Hoofdgerecht

€ 32.0 /p.p.

Risotto kroketjes – gegrilde groenten – feestelijke kruiden

Hoofdgerecht (Vegetarisch)

€ 17.5 /p.p.

Hele kreeft Belle-Vue (450gr) - eitje - groentjes - sausje

Hoofdgerecht

€ 39.5 /p.p.

Hele kreeft Belle-Vue (750gr) - eitje - groentjes - sausje

Hoofdgerecht

€ 58.0 /p.p.

Dessertglas: crémeux van duindoorn en chocolade mousse – brownie – crumble

Nagerecht

€ 8.0 /p.p.

Trio van desserts: kerststronk met aardbei en pistache / parfait van Baileys / chocomousse

Nagerecht

€ 12.0 /p.p.

Duo dessert: kerstronk met aardbei en pistache / chocolade rendier gebakje

Nagerecht

€ 9.0 /p.p.

Soep met pompoen, tomaat en balletjes (0,5 l)

Voorgerecht kind

€ 5.0 /p.p.

Parelhoenfilet – gestoofde wortelen – puree

Hoofdgerecht kind

€ 12.5 /p.p.

Chocolade rendier gebakje

Nagerecht kind

€ 5.5 /p.p.

Extra

Prijs Hoeveelheid

Hapjes assortiment (2st p.p.)

€ 4.00 /2 st

Hapjes assortiment (3st p.p.)

€ 5.5 /3 st

Verse kroketjes

€ 4.5 /5 st

Romige duchesse aardappelen

€ 3.0 /2 st

Gratin dauphinois

€ 4.5 /p.p.

Assortiment groenten warm

€ 5.0 /st

Assortiment groenten koud

€ 5.0 /st

Broodjes en boter

€ 2.0 /2 st

Extra warme saus

€ 10 /liter

Extra koude sausjes

€ 1.2 /potje

Pastasalade

€ 2.50 /p.p.

Aardappelsalade

€ 2.50 /p.p.

Witte wijn Chardonnay - CHAUMEL - Pays d'OC

€ 12.5 /fles

Rode wijn Merlot - CHAUMEL - Pays d'OC

€ 12.5 /fles

Cava

€ 19.5 /fles

  • {{ error_message }}

{{ menu_message }}

  • {{ product.amount }} x {{ product.description }}

Naam: {{ name }}
Adres: {{ street }} {{ city }}
Telefoonnummer: {{ phone }}
E-mailadres: {{ email }}
Opmerkingen: {{ remarks }}
Afhaalmoment: {{ delivery_time }}

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

keyboard_arrow_up

{{ popup_title }}

{{ popup_close_text }}

x